Karriär

Utvecklas med oss

Som konsult på Jakkal får du möjlighet att arbeta och utvecklas inom produktion, produkt- och teknikutveckling. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag. Du får möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper samt arbeta med kunder och dess leverantörer i olika led och skapa ett kontaktnät inför framtiden.

Vårt motto på Jakkal är att trivsel och välmående på arbetet genererar till kreativitet och utveckling samt nöjda kunder. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetet.

Välkommen till Jakkal - tillsammans utvecklar vi industrin!

Mekanikkonstruktör - Köping

Är du intresserad av teknik och mekanik och har erfarenhet av verktygskonstruktion, så kan detta vara en tjänst för dig. Vi söker just nu ytterligare en mekanikkonstruktör till vårt Jakkal team i Köping. Jakkal består av ett kompetent och ambitiöst team som drivs av att alltid överträffa kundens förväntningar. Vi söker ständigt förstärkningar av kreativa och driftiga medarbetare. Det vore kul om just du vill vara med och bidra till vår, din egen och våra kunders utveckling.

Läs mer...

Elkonstruktör/automationsingenjör - Köping

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet eller mer från automation av industriella anläggningar. Då vi arbetar med elkonstruktion i cad miljö samt programmering av så väl PLC,HMI och robotar är det ett krav att du har erfarenhet från något/några av dessa områden sedan tidigare. Vi värdesätter att du som person är självständig, handlingskraftig, van att ta egna initiativ samt att du trivs i en konsultroll med många kontaktytor.

Läs mer...

Mekanikkonstruktörer - Nyköping

Att jobba som mekanikkonstruktör hos oss på Jakkal innebär en möjlighet att kombinera ditt intresse för mekanik med en varierad vardag. Du arbetar i spännande projekt, främst ute hos kunder men även internt. Du kommer huvudsakligen att arbeta med konstruktionsuppgifter inom mekanikområdet i utvecklingsarbetet av våra kunders produkter, tillbehör och/eller produktionsanläggningar. Arbetet kan innebära förbättringar och ändringar på befintliga produkter, medverka i utvecklingsprojekt, delta i konstruktionsgenomgångar, provkörningar och utformning av system. Arbetet sker huvudsakligen med hjälp 3D-programmen Solid Works, Catia, Inventor, eller ProE/Creo.

Läs mer...

Elkonstruktör/automationsingenjör - Nyköping

Att jobba som automationsingenjör hos oss på Jakkal innebär en möjlighet att kombinera ditt intresse för automation med en varierad vardag.
Du kommer bl.a. att arbeta med lösningar för styrning och övervakning inom t.ex. tillverkningsindustri.
Du arbetar i spännande projekt, främst ute hos kunder men också internt, med t.ex. byte av styrsystem, idrifttagning av ny utrustning, elkonstruktion, PLC-programmering eller Robot-programmering. Vi hjälper också våra kunder att bygga nya automationslinor och tar fram specialutrustning till industrin.
Arbetsuppgifterna kan variera beroende på intresse och uppdrag och det här är din chans att få möjlighet att utvecklas inom både elkonstruktion och automation.

Läs mer...

Projektingenjör/Projektledare - Nyköping

Nu söker vi fler projektingenjörer till vårt ambitiösa Jakkal team.
Har du erfarenhet av arbete i projekt och är självgående samtidigt som du har förmåga att samarbeta med andra på ett bra sätt? Då kan detta vara en spännande utmaning för dig!
Vi söker just nu projektingenjörer inom både Södermanland och Östergötland.

Läs mer...