Karriär

Utvecklas med oss

Som konsult på Jakkal får du möjlighet att arbeta och utvecklas inom produktion, produkt- och teknikutveckling. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag. Du får möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper samt arbeta med kunder och dess leverantörer i olika led och skapa ett kontaktnät inför framtiden.

Vårt motto på Jakkal är att trivsel och välmående på arbetet genererar till kreativitet och utveckling samt nöjda kunder. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetet.

Välkommen till Jakkal - tillsammans utvecklar vi industrin!

Driven teamledare - Mariestad

Vi söker omgående en teamledare till våran kund i Mariestad. Detta är ett konsultuppdrag/interims lösning från start, med stora chans till anställning hos kund.
Gillar du att bidra till utveckling av verksamheten inom kvalité och teknik? Trivs du i en ledande roll där du får planera det dagliga arbetet? Då kanske detta kan vara en tjänst för dig!
Vi söker nu en driven och erfaren maskinoperatör med erfarenhet av produktionsplanering samt att leda team.

Läs mer...

Produktionstekniker - Karlskoga

Vi söker omgående efter en produktionstekniker som kommer att starta sin resa inom Jakkal med ett uppdrag ute hos vår kund i Karlskoga. Uppdraget innebär från start att ta fram ett stadardiserat arbetssätt, genom tydliga arbets- och monteringsinstruktioner. Du kommer att arbeta nära produktionen för att få förståelse för hela processen, viktigt är att du är lyhörd och framåt som person.
Har du tidigare erfarenhet av utveckling och optimering av produktionsprocesser inom bearbetning så är detta mycket meriterande.

Läs mer...

Produktionstekniker - Köping

Vi har utökat vårt Jakkal team med flera duktiga produktionstekniker, men vi vill bli fler.
Vi har ett projektkontor i Köping och har kunder i omnejd som behöver vår kunskap och hjälp inom teknik/produktionsutveckling.
Vore kul om du vill bli en del av vårat Jakkal team?

Läs mer...

Underhållstekniker - Köping

Vi söker omgående en erfaren underhållstekniker som kommer att arbeta som konsult ute hos våra kunder.
Våra kunder är både stora och små företag, där flera är världsledande inom sitt område.
Jakkal är ett företag som består av ett ambitiöst och kompetent team som drivs av att alltid överträffa kundens förväntningar. Vi söker ständigt förstärkningar av kreativa och driftiga medarbetare. Det vore kul om just du vill vara med och bidra till vår, din egen och våra kunders utveckling.

Läs mer...

Projektledare - Köping

Vi behöver utöka vårt Jakkal team med projektledare. Just nu söker vi en junior projektledare för uppdrag hos vår kund i Eskilstuna.
Våra kunder är både stora och små företag , där flera är världsledande inom sitt område.
Har du tidigare erfarenhet av projektledning och gärna inom industriprojekt/investeringsprojekt, så kan detta vara en tjänst för dig?

Läs mer...

Projektingenjör/Projektledare - Nyköping

Vi har ett behov av att förstärka vårt Jakkal team med projektledare/delprojektledare.
Har du några års erfarenhet av projektledning och gärna inom industriprojekt, så kan detta vara en tjänst för dig?

Läs mer...

Mekanikkonstruktör - Köping

Är du intresserad av teknik och mekanik och har erfarenhet av verktygskonstruktion, så kan detta vara en tjänst för dig. Vi söker just nu ytterligare en mekanikkonstruktör till vårt Jakkal team i Köping. Jakkal består av ett kompetent och ambitiöst team som drivs av att alltid överträffa kundens förväntningar. Vi söker ständigt förstärkningar av kreativa och driftiga medarbetare. Det vore kul om just du vill vara med och bidra till vår, din egen och våra kunders utveckling.

Läs mer...

Mekanikkonstruktörer - Nyköping

Att jobba som mekanikkonstruktör hos oss på Jakkal innebär en möjlighet att kombinera ditt intresse för mekanik med en varierad vardag. Du arbetar i spännande projekt, främst ute hos kunder men även internt. Du kommer huvudsakligen att arbeta med konstruktionsuppgifter inom mekanikområdet i utvecklingsarbetet av våra kunders produkter, tillbehör och/eller produktionsanläggningar. Arbetet kan innebära förbättringar och ändringar på befintliga produkter, medverka i utvecklingsprojekt, delta i konstruktionsgenomgångar, provkörningar och utformning av system. Arbetet sker huvudsakligen med hjälp 3D-programmen Solid Works, Catia, Inventor, eller ProE/Creo.

Läs mer...

Elkonstruktör/automationsingenjör - Nyköping

Att jobba som automationsingenjör hos oss på Jakkal innebär en möjlighet att kombinera ditt intresse för automation med en varierad vardag.
Du kommer bl.a. att arbeta med lösningar för styrning och övervakning inom t.ex. tillverkningsindustri.
Du arbetar i spännande projekt, främst ute hos kunder men också internt, med t.ex. byte av styrsystem, idrifttagning av ny utrustning, elkonstruktion, PLC-programmering eller Robot-programmering. Vi hjälper också våra kunder att bygga nya automationslinor och tar fram specialutrustning till industrin.
Arbetsuppgifterna kan variera beroende på intresse och uppdrag och det här är din chans att få möjlighet att utvecklas inom både elkonstruktion och automation.

Läs mer...