Automationselektriker

Nyköpingskontoret

Jakkal är ett företag som består av ett ambitiöst och kompetent team som drivs av att alltid överträffa kundens förväntningar. Vi söker ständigt förstärkningar av kreativa och driftiga medarbetare. Det vore kul om just du vill vara med och bidra till vår, din egen och våra kunders utveckling.
Just nu vill vi utöka vårt team med automationselektriker till Södertälje.

Dina arbetsuppgifter

Som automationselektriker kommer du få möjlighet att prova på många spännande arbetsuppgifter inom området el och automation. Dina arbetsuppgifter varierar utifrån våra kunders behov. Allt från elektriska installationer på automationsutrustning, byggnation av apparatskåp inkl schemaläsning och avprovning, felsäkring av driften på befintlig automation samt installation av ny automationsutrustning etc.

Din profil

 • Du har minst 3-årig gymnasial utbildning inom el och automation.
 • Goda kunskaper inom industriautomation.
 • Gärna tidigare erfarenhet av elinstallationer och underhåll inom industrin.
 • Kunskap inom robotar, PLC, enklare programmering, pneumatik, styr och regler samt god datorvana är kompetenser som vi lägger stor vikt vid.
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska.
 • Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.

 • Vi sätter alltid säkerheten först. Därför ser vi att du är ansvarstagande och tänker på både dig själv och personer runt omkring dig.
  Som person är du handlingskraftig, engagerad och van att ta egna initiativ. Du drivs av att hitta lösningar och göra det yttersta för att våra kunder ska bli nöjda.
  Då arbetet innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du har en social förmåga och är kommunikativ. Flexibilitet är något som vi värderar högt, då uppdragen ibland kan innebära långa dagar.
  Stor vikt läggs vid din personlighet och profil.
  Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via ansok@jakkal.se

  Om Jakkal

  Jakkal är ett konsultbolag bestående av ett tekniskt kunnigt team med lång erfarenhet av produkt- och produktionsutveckling.
  Jakkal erbjuder kompetenta medarbetare inom automation, mekanik, el, logistik, programmering, produktionsteknik och projektledning genom kompetens in-house, specialistkonsulting samt resurskonsulting ute hos kund. Vi kan även hjälpa till med rekryteringar samt hyrrekryteringar enligt kundens behov.
  Vi utnyttjar vår samlade kompetens för att lösa våra kunders behov. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att bli mer konkurrenskraftiga genom att utveckla effektiva, lönsamma och smarta lösningar. Vi kan leverera nyckelfärdiga utrustningar, där vi ansvarar för förstudier, konstruktion, tillverkning, programmering, installation, driftsättning samt slutdokumentation inklusive CE-märkning. Vi hjälper gärna till hela vägen till mål, men vi anlitas även för del-faser i projekt samt som systemleverantör.
  Som konsult på Jakkal får du möjlighet att arbeta och utvecklas inom produktion, produkt- och teknikutveckling. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag. Du får möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper samt arbeta med kunder och dess leverantörer i olika led och skapa ett kontaktnät inför framtiden.
  Vårt motto på Jakkal är att trivsel och välmående på arbetet genererar till kreativitet och utveckling samt nöjda kunder. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetssituationen.
  Välkommen till Jakkal - tillsammans utvecklar vi industrin!

  Kontaktuppgifter

  Lotta Myllyvainio, Kontorschef Nyköping
  mail: lotta@jakkal.se
  tel: 073-3986639