Mekanikkonstruktörer

Nyköpingskontoret

Har du ett stort engagemang och är intresserad av teknik och mekanik, så kan detta vara en tjänst för dig.
Jakkal består av ett kompetent och ambitiöst team som drivs av att alltid överträffa kundens förväntningar. Vi söker ständigt förstärkningar av kreativa och driftiga medarbetare. Det vore kul om just du vill vara med och bidra till vår, din egen och våra kunders utveckling.
Vi söker just nu Mekanikkonstruktörer i både Södermanland och Östergötland.

Dina arbetsuppgifter

Att jobba som mekanikkonstruktör hos oss på Jakkal innebär en möjlighet att kombinera ditt intresse för mekanik med en varierad vardag.
Du arbetar i spännande projekt, främst ute hos kunder men även internt.
Du kommer huvudsakligen att arbeta med konstruktionsuppgifter inom mekanikområdet i utvecklingsarbetet av våra kunders produkter, tillbehör och/eller produktionsanläggningar. Arbetet kan innebära förbättringar och ändringar på befintliga produkter, medverka i utvecklingsprojekt, delta i konstruktionsgenomgångar, provkörningar och utformning av system. Arbetet sker huvudsakligen med hjälp 3D-programmen Solid Works, Catia, Inventor, eller ProE/Creo.

Din profil

Vi söker en konstruktör med erfarenhet inom mekaniskkonstruktion.
Du har ett genuint teknikintresse och gillar kreativa utmaningar och en varierad vardag.

 • Du är civil- eller högskoleingenjör inom maskinteknik eller har annan relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet inom området.
 • Du har minst ett års erfarenhet av konstruktion i arbetslivet.
 • Du är van vid att arbeta med konstruktion och ritningsframtagning i 3D och 2D.
 • Vi utgår från att du behärskar ett eller flera av dessa CAD-program. Catia v5, ProE/Creo, Solidworks, Inventor och Solidedge.
 • Du har materialkännedom gällande stål, plast, aluminium, rostfritt, plåt, konstruktions- och verktygsstål etc.
 • Du har erfarenhet av svetsade, bockade och gjutna detaljer. Även konstruktioner från mindre detaljer till större tunga rörliga konstruktioner, där hydraulik och pneumatik är centrala delar. Ett extra plus ifall du har erfarenhet av konstruktion av kapsling samt ingjutning av elektronik.
 • Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
 • Då resor ingår i tjänsten är körkort ett krav.

 • Har du erfarenhet från projektledning och PLM/PDM system är detta meriterande.
  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ansvarskänsla, samarbetsförmåga, flexibilitet och initiativförmåga. Du drivs av att utvecklas och göra det yttersta för att våra kunder ska bli nöjda. Du har lätt för att kommunicera med personer på olika nivåer. Du är kvalitetsmedveten, handlingskraftig samt trivs i en konsultroll med många kontaktytor.
  Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via ansok@jakkal.se

  Om Jakkal

  Jakkal är ett konsultbolag bestående av ett tekniskt kunnigt team med lång erfarenhet av produkt- och produktionsutveckling.
  Jakkal erbjuder kompetenta medarbetare inom automation, mekanik, el, logistik, programmering, produktionsteknik och projektledning genom kompetens in-house, specialistkonsulting samt resurskonsulting ute hos kund. Vi kan även hjälpa till med rekryteringar samt hyrrekryteringar enligt kundens behov.
  Vi utnyttjar vår samlade kompetens för att lösa våra kunders behov. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att bli mer konkurrenskraftiga genom att utveckla effektiva, lönsamma och smarta lösningar. Vi kan leverera nyckelfärdiga utrustningar, där vi ansvarar för förstudier, konstruktion, tillverkning, programmering, installation, driftsättning samt slutdokumentation inklusive CE-märkning. Vi hjälper gärna till hela vägen till mål, men vi anlitas även för del-faser i projekt samt som systemleverantör.
  Som konsult på Jakkal får du möjlighet att arbeta och utvecklas inom produktion, produkt- och teknikutveckling. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag. Du får möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper samt arbeta med kunder och dess leverantörer i olika led och skapa ett kontaktnät inför framtiden.
  Vårt motto på Jakkal är att trivsel och välmående på arbetet genererar till kreativitet och utveckling samt nöjda kunder. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetet.

  Välkommen till Jakkal - tillsammans utvecklar vi industrin!

  Kontaktuppgifter

  Lotta Myllyvainio, Kontorschef Nyköping
  mail: lotta@jakkal.se
  tel: 073-3986639