PLC-programmerare

Nyköpingskontoret

Vi söker dig som är erfaren PLC-programmerare och som vill fortsätta utvecklas inom området.
Jakkal är ett företag som består av ett ambitiöst och kompetent team som drivs av att alltid överträffa kundens förväntningar. Vi söker ständigt förstärkningar av kreativa och driftiga medarbetare. Det vore kul om just du vill vara med och bidra till vår, din egen och våra kunders utveckling.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som PLC-programmerare blir du en viktig del ute hos våra kunder och vid leveransen av projekt. Din huvudsakliga arbetsuppgifter är PLC-programmering av maskiner/maskinlinjer samt att bygga och underhålla system, utföra riskanalyser, säkerställa funktioner och driva projekt. Du blir delaktig i projektets alla faser från idé till utveckling, testning, driftsättning, support och felsökning.
Vi erbjuder dig en utmanande roll med stor möjlighet till egenutveckling.

Din profil

Du kommer att ställas inför spännande och varierande utmaningar och utvecklas tillsammans med andra engagerade specialister i din roll som PLC-programmerare.

 • Vi tror du är högskole- eller civilingenjör alternativt har gått annan relevant utbildning inom automation/PLC-programmering samt har ett stort intresse för automation.
 • Du har god erfarenhet av och fallenhet för programmering av PLC/HMI/DCS system.
 • Goda kunskaper i PLC-programmering, Siemens (Tia-Portal).
 • Goda kunskaper i ritningsläsning och felsökning på elutrustning.
 • Du har erfarenhet av Scada och liknande överordnade styrsystem.
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
 • Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.

 • Meriterande om du har erfarenhet av elkonstruktion.
  För att trivas i rollen som PLC-programmerare så behöver du gilla att arbeta i en miljö med snabba beslut, leveranser och omställningar. Vid projektdeadlines kan arbetstempot vara högt och därför krävs det att du är stresstålig och har förmåga att prioritera din arbetsordning.
  Som person är du handlingskraftig, engagerad och van att ta egna initiativ. Du drivs av att hitta lösningar och göra det yttersta för att våra kunder ska bli nöjda.
  Då arbetet innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du har en social förmåga och är kommunikativ. Flexibilitet är något som vi värderar högt, då uppdragen ibland kan innebära långa dagar.
  Stor vikt läggs vid din personlighet och profil.
  Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via ansok@jakkal.se

  Om Jakkal

  Jakkal är ett konsultbolag bestående av ett tekniskt kunnigt team med lång erfarenhet av produkt- och produktionsutveckling.
  Jakkal erbjuder kompetenta medarbetare inom automation, mekanik, el, logistik, programmering, produktionsteknik och projektledning genom kompetens in-house, specialistkonsulting samt resurskonsulting ute hos kund. Vi kan även hjälpa till med rekryteringar samt hyrrekryteringar enligt kundens behov.
  Vi utnyttjar vår samlade kompetens för att lösa våra kunders behov. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att bli mer konkurrenskraftiga genom att utveckla effektiva, lönsamma och smarta lösningar. Vi kan leverera nyckelfärdiga utrustningar, där vi ansvarar för förstudier, konstruktion, tillverkning, programmering, installation, driftsättning samt slutdokumentation inklusive CE-märkning. Vi hjälper gärna till hela vägen till mål, men vi anlitas även för del-faser i projekt samt som systemleverantör.
  Som konsult på Jakkal får du möjlighet att arbeta och utvecklas inom produktion, produkt- och teknikutveckling. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag. Du får möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper samt arbeta med kunder och dess leverantörer i olika led och skapa ett kontaktnät inför framtiden.
  Vårt motto på Jakkal är att trivsel och välmående på arbetet genererar till kreativitet och utveckling samt nöjda kunder. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetssituationen.
  Välkommen till Jakkal - tillsammans utvecklar vi industrin!

  Kontaktuppgifter

  Lotta Myllyvainio, Kontorschef Nyköping
  mail: lotta@jakkal.se
  tel: 073-3986639